Balustrade Inox Pret

Pret Balustrade Inox

Balustradele din inox sunt o investitie inteligenta, asa ca daca va decideti sa investiti in asa ceva, nu veti regreta cu siguranta. Toate proprietatile excelente ale acestui material il fac o investitie care chiar merita cu adevarat.

Calitatea de lunga durata a inoxului si trainicia acestuia, te asigura ca balustradele de inox te vor tine zeci de ani de acum inainte. Ba mai mult... cestea in combinatie cu design-uri profesionale, iti vor creste valoare proprietatii, fiind astfel o investitie amortizata in momentul in care te hotarasti in viitor sa vinzi proprietatea.

Te poti increde ca vei crea un look modern si lucios cu Balustradele din inox. Si nu este de mirare ca din ce in ce mai multe persoane isi doresc sa introduca in ideile lor de design si remodelare, Balustradele din inox.
 


Ne mandrim cu faptul ca putem executa balustrade din inox la cele mai mici preturi de pe piata, utilizanj un avantaj foarte important si anume faptul ca suntem in contact direct cu importatori de profile, tevi, platbenzi, bare de inox.
Mai mult de atat, pentru lucrari balustrade de inox mai mari de 20 de metrii liniari, oferim un discount de 5%.


Incepand cu 1 Septembrie 2018 la pana la data de 30 Septembrie 2018 avem cea mai buna oferta de pe piata. Preturile incep de la 65 euro/ml pentru o balustrada cu 2 intermediare si mana curenta taiata pe unghi, pretul poate fi mai mic sau mai mare in functie de complexitatea lucrarii.

Pentru o balustrada clasica si cea mai solicitata, cu mana curenta Ø 40 mm si intoarceri pe coturi, montant Ø 40 mm cu prindere pe trepta si capace ornamentale, 3 bare de protectie Ø14 mm cu intoarceri pe coturi, pretul este de 75 Euro/ml.

Montaj si transport inclus. O noutate este faptul ca oferim posibilitatea clientului de a venii cu materialele proprii necesare executiei, pretul balustradei se va reduce la jumatate.

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 0773.881.827 sau 0761.380.661.

E-MAIL: mariuslaurentiubratu@gmail.com